dinsdag 31 december 2013

De tweede dag

Na de lange reis van gisteren en de late aankomst slapen we eigenlijk best kort. Het lukt ons ongeveer 4 uur te slapen, maar dan zijn we beide echt wakker, het is dan rond 6.45 uur. Omdat we echt uitgeslapen zijn, gaan we douchen en daarna gelijk ontbijten. Een uur later zitten we al in de auto op weg naar Napels. We rijden rustig over de 75, de Alligator Alley, stoppen een paar keer onderweg, maar behalve heel veel verschillende vogels, zien we helaas geen andere dieren. Maar wat is het heerlijk weer hier te zijn
Rond 10 uur zijn we bij de Coastland Mall, waar we eerst de verlanglijstjes van de kinderen proberen in te vullen. Dit lukt gedeeltelijk, omdat alles met flinke korting verkocht wordt, hangt er veel niet in de winkel en kunnen we dus niet alles vinden wat op internet wel te zien is. Maar alles wat we kopen is wel met behoorlijke korting, omdat de de gehele  winkelinhoud in de sale is. Daar wordt Harm dan weer heel blij van! Nadat we wat gegeten hebben in de foodcourt, we kiezen beide voor een gerecht van de Japanner, chicken en beef terreyaki,  vertrekken we rond 13.30 richting ons hotel in Bonita Springs waar we voor de komende drie nachten geboekt hebben.

Past niet!
De temperatuur is inmiddels opgelopen naar 27 graden, we rijden dus heerlijk "open" van Naples naar het Hyatt Resort in Coconut Point. Om 2 uur worden we daar verwelkomd met champagne, we zijn eigenlijk veel te vroeg om al in te checken, maar dat is geen enkel probleem. Met mijn liefste glimlach vraag ik of eea mogelijk is qua kamer, al onze verzoeken worden direct ingewilligd en we kunnen zelfs al gelijk gebruik van de kamer maken. 


De verdiepingen hebben om en om wel of geen balkon, wij willen graag een kamer met balkon, omdat het heerlijk is buiten te kunnen zitten. De kamer die we krijgen is heel mooi, ruim opgezet en met een heerlijk bed. Tevens willen we graag wat hoger in het gebouw zitten, zodat je een mooi uitzicht hebt. Nadat onze koffers naar de kamer gebracht zijn kleden we ons om, we gaan een tijdje bij het zwembad zitten. bij het zwembad is het echt heerlijk, maar het is wel een raar idee om op oudejaarsdag in je bikini buiten te zitten. Maar hier kunnen we best aan wennen ;-)
om en om wel of geen balkon, wij willen graag een kamer met een


Aan het eind van de middag rijden we naar de Publix voor wat vers fruit, drinken, e.d. Omdat we geen zin hebben vanavond buiten de deur te eten, nemen we 2 vers gemaakte sandwiches bij de Publix mee. Het is even wachten, want de dames zijn niet al te vlot, maar het resultaat mag er zijn. We hadden verschillende broodjes met een combinatie van rosbief, ham, kaas, sla, tomaat, enz. Echt heel erg lekker, zelfs lekkerder dan bij de Subway, vinden wij. Iets om te onthouden.


Voor iedereen een heel gelukkig 2014 !!


vuurwerk vanaf het balkon7 opmerkingen:

 1. Wat een jaloersmakend verslag, hihi. Jullie hebben echt een superauto meegekregen, wij hadden deze vorig jaar ook alleen geen cabrio uitvoering. Grappig het kenteken ook met BPM!
  Hotel ziet er prima uit, daar kunnen jullie het wel even volhouden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hhmm heerlijk lekker lui in je bikini aan de pool. Wij vinden de sandwiches van de Publix ook heerlijk. Mooi hotel zeg dat is zeker geen straf!!
  Have Fun!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohw aan het zwembad met oudjaar... maak ons gek :-0

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo weer even lekker bijgelezen,heerlijk om jullie blog weer te lezen.
  Mooi hotel gave auto shoppen lekker eten,wat wil je nog meer......
  Geniet ervan

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk,jullie zijn er! Geniet ervan! Maar dat zal vast lukken met zo'n prachtige auto tot je beschikking ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het was bij jullie warmer dan bij ons. Wij konden gister niet bij de pool zitten.
  Have fun!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk genieten, goed begin van 2014!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat jullie een berichtje voor ons hebben achtergelaten.