maandag 14 juli 2014

Dag 11 - flight cancelled

We zijn nog in New York! Na ruim 2 uur wachten op toestemming om op te stigen is uiteindelijk de vlucht geannuleerd! Balen we zitten nu in een hotel vlak bij het vliegveld, morgen gaan we als het goed is alsnog. Dan landen we op Tampa ipv Ft. Myers.


Wordt vervolgd.....

9 opmerkingen:

 1. Oh, balen zeg. Was het slecht weer of zo dat de vlucht geannuleerd is?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Daar gaat de planning! Maar een dagje extra new York is toch niet erg!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wel als je die dag alleen maar wachtend en hangend op het vliegveld moet door brengen....

   Verwijderen
  2. Ow dat is dan wel heel zonde van de dag! Getver!! Sterkte en hopelijk valt het allemaal mee, eerst de missende koffer. Nu dit! Het is wel genoeg geweest voor jullie met de pech!

   Verwijderen
 3. Oh, wat erg zeg! Een dagje extra in NY is niet zo erg, maar op deze manier toch iets minder. Heel gedoe, en dan ook nog eens op een ander vliegveld aankomen. En kan de autohuur wel omgeboekt worden naar Tampa of hadden jullie geen auto gehuurd?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh nee, ik had de kofferellende gezien, maar dit niet! Het is toch niet waar! Dit is waarschijnlijk de reden dat de koffers er niet waren dus...ongelooflijk dit! Een dagje New York is niet erg, maar dan wel om te shoppen en leuke dingen te doen :-(
  Hopelijk is straks in Ft Myers alles lekker rustig en kalm. Maar jullie hebben wel heerlijke dagen gehad in NYC! Het begon direct te kriebelen bij het lezen van de verhalen! En door de foto's zijn we er toch een beetje bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het zit jullie niet mee. Hopelijk gaat morgen alles volgens schema. Veel plezier in Fort Myers.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat jullie een berichtje voor ons hebben achtergelaten.