vrijdag 25 juli 2014

Dag 22 - Miami Beach

We vertrekken vandaag van deze heerlijke plek om te verhuizen naar Miami Beach, waar we de laatste dagen van onze vakantie door gaan brengen. Na een licht ontbijt, we hadden niet zoveel meer, rijden we om 8.30 precies de poort van het resort uit.
Bij het uitchecken wel gemeld dat het internet echt heel traag was, zo traag dat je eigenlijk meestal er niet op kon...  Zegt die juffrouw doodleuk dat het afhangt van het tijdstip dat je internet gebruikt.
Ja, duuhh. Het blog laden lukte eigenlijk alleen midden in de nacht... Dat was dan ook het enige minpuntje, verder prima!

De weg die de Keys verbindt, US1, is heel saai om te rijden en schiet niet op. Harm is blij als dat deel achter de rug is. Bij "Robert is here" in Homestead halen we allemaal een dosis fruit. De mannen een aardbeien milkshake, de vrouwen een aardbeien smoothie. Dit wordt vers voor je gemaakt met alleen maar verse aardbeien, mmmmmm.

Dan rijden we verder naar een Mall, de kinderen zijn nog niet echt bij een Abercrombie geweest, daar moeten we natuurlijk nog wel heen. We gaan naar de Mall "The Falls". Iris vindt eindelijk een lichtroze vest, wat ze al jaren wil. Thijs heeft in zijn tas een kaki broek bij A&F kids en een trui op de volwassen afdeling. Het was wel erg onduidelijk wat wel en niet in de sale was....Als Iris later op de bon kijkt, blijkt de broek van Thijs tweemaal op de bon te staan, wat ik niet door had omdat hij kennelijk voor de helft van de prijs was.... Als we terug gaan wordt het gelukkig netjes geregeld. Voor de lunch gaan we naar T.G.I. Fridays, wat naast het winkelcentrum is. Nieuw voor ons, prima gegeten.

 Rond 2 uur zitten we weer in de auto voor het laatste stuk van de route. Het is aldoor bewolkt en regenachtig, een prima shop en reisdag dus. Een klein uurtje later rijden we Miami Beach binnen met even daarvoor het bekende uitzicht op Downtown. We wurmen ons door de mĂȘlee van het verkeer richting de National.  Nu is het pas echt duidelijk dat we een erg grote bak hebben uitgezocht, het past aldoor net en anders heeft men respect voor onze dikke neus.
Als we hier zijn kiezen we altijd een hotel op South Beach, omdat we zoveel mogelijk lopend willen doen.

De National ligt aan het strand, via de achterzijde van het hotel stap je zo de beachwalk op. We wandelen graag langs het strand, dat zullen we de komende dagen, waarschijnlijk ook regelmatig doen. Rond 3 uur checken we in, geluk zijn er na wat puzzelen door de receptioniste al kamers beschikbaar. De auto gaat richting de Valet parking, wij brengen de bagage naar onze kamers, kleden ons om en gaan richting het zwembad. Foto's van de kamers zijn we vergeten te maken, dat komt morgen wel, ook de mooie omgeving van het hotel zullen we morgen op foto vastleggen. Wij wandelen nog een een eind langs het strand, terwijl Iris en Thijs lekker bij de pool blijven. Om 6 uur, NL tijd 00.00 uur zingen we happy birthday voor Thijs, die vandaag 14 jaar wordt!


's Avonds lopen we de stad in om ergens een pizza te gaan eten. Harm haalt bij de Wings tegenover het hotel nieuwe tshirts en is blij zelf eindelijk ook een "tas" gescoord te hebben.  Al moet ik eerlijk zeggen dat de dames een belangrijk aandeel hebben in de keuze van de kleur.
Later zien we vanuit de hotelkamer een actieve onweersbui in de verte boven Miami. Het lukt Harm de bliksem vast te leggen.

12 opmerkingen:

 1. Van harte gefeliciteerd met Thijs! Jarig zijn in Miami Beach, hoe leuk is dat. Fijn dat jullie direct aan het strand zitten. Dat gaat vast weer mooie foto's opleveren. Maak er een gezellige (verjaar)dag van.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte gefeliciteerd, je een topplek om je verjaardag te vieren!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte gefeliciteerd met Thijs! En ondanks dat het een "reisdag" was toch ook een relaxte dag gehad! Heerlijk hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Thijs, van harte Gefeliciteerd, inderdaad geen verkeerde plek om helemaal los te gaan omdat je 14 bent geworden :)
  Geweldig mooie foto van jullie uitzicht zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van harte gefeliciteerd! En wat een prachtige foto van die bliksem & stad!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd Thijs! Leuk om je verjaardag in Miami te vieren.
  Have fun!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Van harte gefeliciteerd en een super verjaardag in Miami vandaag. Heel veel plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Thijs, van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Geniet nog lekker van de laatste dagen in Miami. Wij gaan vandaag weer naar huis.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hieperdepiep hoera, van harte Thijs en maak er wederom een top dag van.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nogmaals gefeliciteerd. Heerlijk zo'n afsluiting in Miami. Geniet er nog van, gr Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Thijs van harte gefeliciteerd!!!! En de rest van de fam natuurlijk ook.
  Maak er maar een super verjaardag van ,maar dat gaat vast lukken in miami!!!!!!
  Have fun

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Thijs gefeliciteerd! En wat een heerlijke plek zeg om jullie vakantie af te sluiten. Het is dat ik never nooit in Miami zou durven te rijden, maar zou er ook graag eens een kijkje nemen. Jullie hele vakantie zou ik overigens graag nadoen haha!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat jullie een berichtje voor ons hebben achtergelaten.