woensdag 16 juli 2014

dag 13 - relaxen

Na alle drukte van de afgelopen dagen en de turbulente reis, gaan we de komende dagen rustig aan doen. We hebben een prima villa met een zwembad, daar willen we zoveel mogelijk van genieten. Na het late bezoek van gisteravond hebben wij toch wat onrustig geslapen, de kinderen daarentegen hebben daar totaal geen last van en komen pas rond 10 uur tevoorschijn. Onze dag begon al redelijk vroeg, omdat om 9 uur iemand van de Agency, waar we de villa van gehuurd hebben, langs kwam. Ik zat er eerlijk gezegd niet echt op te wachten, maar kennelijk is het gebruikelijk hier en moesten we het ondergaan. Hij wilde een rondje door het huis, van alles uitleggen, enz. Ondanks dat we herhaaldelijk aangaven al vaak hier geweest te zijn, bleef hij 1,5 uur "gezellig" babbelen...... Wel een mooi gebaar van dit Agency is, de levensmiddelen die over zijn achter te laten. De Cleaning Lady's, brengen ze naar de kerk, om te verdelen onder de mensen die het hard nodig hebben. Mooi initiatief, al dat weggooien vind ik ook erg zonde, zo wordt het tenminste nuttig gebruikt.
 

Een half uurtje nadat hij vertrokken is, stappen we in de auto om een beetje de omgeving te verkennen. We parkeren de auto bij de Yacht Club Park waar een klein strandje is en een Pier van Cape Coral. We lopen de pier op en ook wat langs het water. Zoals te zien op de foto's hangen er flinke buien om ons heen. De zon hebben we vandaag niet echt gezien, maar de temperatuur was prima, wel de hele dag door buien. We gaan in de villa lunchen, waarna we allemaal wat gaan relaxen, lezen, Thijs zelfs nog even het zwembad in, enz. Omdat de weersvoorspelling niet echt goed is gaan we het tweede deel van de middag toch maar even naar een Mall. We kiezen voor de Edison Mall in Ft. Myers. Thijs wil heel graag een pet, Iris een bikini en ik zoek nog nieuwe sportschoenen. Een goede beslissing, want het onweert en regent hevig op het moment dat we daar rondlopen. De Victoria Secret heeft een enorme afdeling met badkleding, waar Iris goed kan slagen, nu ik er toch ben, koop ik er maar eentje... ;-)
Thijs treft bij "Lids", een ontzettend leuke verkoper,  die hem helpt een pet uit te zoeken. We hadden er al eerder naar gekeken, maar vonden het niet echt staan. Maar thijs wil het zo graag dat we nog eens gaan kijken, nu lukt het wel. Hij laat ook nog zijn initialen erop borduren en gaat helemaal gelukkig de winkel uit. We lopen nog wat rond, waarbij ik ook "mijn" sportschoenen vindt.  Het regent inmiddels niet hard meer, we gaan terug naar de auto en via de Publix naar de villa. Iris ergert zich groen en geel aan het werktempo in de supermarkten en achter alle kassa's. Ze werkt zelf naast haar studie bij AH, met dit werktempo zou je direct ontslagen worden. De afhandelingen bij de meeste kassa's zijn inderdaad niet echt vlot, wel grappig dat het haar zo opvalt.

Big toys voor big boys hier in de game room (2 cobra's). Helaas de sleutels nog niet kunnen vinden ;-)
We eten 's avond de prima Steaks met salade, die we bij de Publix gehaald.  Tijdens het eten zien we delucht al heel mooi kleuren, vanaf de steiger voor ons huis hebben we geweldig zicht op de kleurende lucht, wat we zo goed mogelijk proberen vast te leggen.
 


5 opmerkingen:

 1. Dat zijn nog eens leuke toys, ben benieuwd of jullie de sleutels vinden. Heerlijk dagje en goed geslaagd bij het shoppen. Veel plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi wat leuk komen net in onze villa lees jullie blog en je raad nooit waar wij vandaag geweest zijn????
  In de edison mall ,en wat heeft sem gekocht een pet met zijn naam erin'' nou is dat niet toevallig..
  Ja jeetje wat heeft het gisteren geregen,maar vandaag was het weer heerlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is het toch heerlijk een huis aan het water, ik krijg gewoon weer heimwee naar zo'n uitzicht...zucht :)
  Heerlijk relaxt dagje en iedereen goed geslaagd, mag ook wel een keer! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat hebben jullie het heerlijk! We waren tegelijk in New York en hebben jullie blog fijn kunnen volgen.
  Veel plezier nog en wij blijven meelezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fantastisch mooi allemaal; en die auto's in de garage !!! Snel die sleutels zoeken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat jullie een berichtje voor ons hebben achtergelaten.