maandag 21 juli 2014

dag 18 - Shoppen en verder weinig....

Vandaag onze laatste dag in Cape Coral, het is echt omgevlogen. We hebben niet heel veel ondernomen hier, maar dat was ook het doel. Vooral relaxen na onze intensieve New York trip. Heerlijk daarbij was dat we nauwelijks regen hebben gehad in de periode dat we hier zaten. 's Ochtends loop ik vaak even de steiger op om te kijken of er nog dieren te zien zijn in het water, het water is dan vaak zo vlak dat het net een spiegel lijkt.
Thijs en Iris hadden beide nog wat kleding op hun verlanglijstjes staan. Iris wil nog een spijkerbroek en Thijs heeft een hoodie op het oog. Omdat we nog een Hollister kortingscoupon hebben rijden we vanochtend vroeg naar de Cocunut Point Mall. We parkeren bij de Starbucks en halen daar koffie en smoothies, de winkels zijn nog niet open. Iris gaat in de rij staan, het gaat nl niet zo heel vlot en wij wachten lekker buiten. Iets later lopen we naar Hollister, waar beiden goed slagen, de coupon die we hebben gaat nog eens over de korting van de al afgeprijsde kledingstukken heen. Dat is dus extra mazzel, prima, wordt Harm weer blij van ;-) 
Bij Victoria Secret kopen we ook nog eea, krijgen er zelfs een mooie handdoek en koeltas bij! Jullie kunnen wel raden wie dat graag hebben wil.....


Dan vinden we het mooi geweest en starten de auto om weer richting Cape Coral te rijden, zodat we de laatste middag hier nog van onze eigen pool kunnen genieten.

Gisteren hadden we op onze steiger een enorme leguaan zitten, mooi beest maar best een engerd. Wij hadden ze nog niet eerder gezien, wel op de Keys, maar zij leven hier dus ook.
Rond lunchtijd zijn we terug bij de villa. De middag staat in het teken van luieren, lezen en zwemmen. Rond 14.30 komt de poolboy van Hans Inc. langs om de wekelijkse check-up van het zwembad te doen.  Hij boent de zijkanten, controleert het water en checkt de pomp. Met 15 min. is hij weer weg, wij hebben het bad kennelijk niet teveel verontreinigd. Halverwege de middag betrekt de lucht en begint het te onweren en vlak daarna ook hard te regenen. Ik gebruik dit moment om vast wat spullen in de koffers te stoppen. Rond vijven gaan we nog even naar de Walmart om een en ander te halen. We kijken ook nog bij de koffers, die van Iris is hier wel erg gehavend aangekomen en ze zou eigenlijk een grotere moeten hebben, kunnen wij ook meer kwijt ;-). Maar we zien niets geschikts, ook moeilijk om op het oog de maat in te schatten... 


Om 18 uur komt Harold van het verhuurbedrijf langs om de meterstand te controleren en het uitchecken te bespreken. Met de 1,5 uur van een week geleden bij het inchecken, waren we bang dat hij weer zo lang zou blijven, gelukkig gaat het deze keer een stuk sneller. 
Het goede nieuws is dat ik niet zo heel veel hoef te doen als we morgen de villa moeten verlaten, top! We eten lekker makkelijk pizza en halen als toetje een ijsje bij de DQ aan de overkant van de straat. We zijn in een melige bui en maken allemaal rare foto's die niet voor publicatie geschikt zijn. Harm doet Iris een DQ slabbetje om, maar zelfs dat mag niet.....Blizzard test
DQ selfie

Inmiddels zit bijna alles in de koffers, hoef even niet op het gewicht te letten, al heeft de auto wel een hoge tildrempel!
We zijn van plan morgen vroeg op te staan, we moeten toch zo'n 6 a 7 uur rijden en willen niet de hele dag alleen maar in de auto zitten.
13 opmerkingen:

 1. Zo iris toch nog lekker geshopt.
  En goed geslaagd!!!!
  Mirgen veel plezier op weg naar de key's met tussen stop op morada bay?????
  Have fun

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk om zo nog even de laatste dag van het mooie huis in Cape Coral te genieten en natuurlijk nog even wat kleding in te slaan. Nu op weg naar de Key's. Dat wordt vast ook genieten. Veel plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jullie raken wel heel erg gewend aan in en uit pakken geloof ik :)
  Weer een heerlijk relaxed dagje en dan nu weer de volgende stop...Heel veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat boffen we inderdaad met het weer hier, niet te geloven. Die bui hebben we gisteren dus gemist, nou je gemist hahaha je snapt hem wel. Een hele goede trip zo meteen naar de Keys, ben benieuwd naar je verhalen.
  Have Fun!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een heerlijke vakantie hebben jullie tot nu toe (dan is het kofferdrama toch wel snel vergeten). Er is wel een nadeel om jullie blog te lezen, ik krijg ontzettend heimwee .......... enne .......... ik vind het echt te gek dat ik de handdoek en koeltas krijg, hihihi.
  Geniet er nog lekker van.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lekkere laatste dag gehad in jullie villa. Goede reis morgen naar de Key`s, ben benieuwd wat jullie daar allemaal gaan doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Als jullie toch nog een koffer willen kopen: bij Ross of TJMaxx hebben ze vaak heel goedkope merkkoffers.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heerlijke dag, en nog goed geslaagd ook qua shoppen. Fijne reis morgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Relaxte dag weer, en weer Dairy Queen !! Heerlijk genieten in ieder geval. De selfie in de DQ is goed gelukt in ieder geval, leuk geworden !

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een heerlijke dag hebben jullie weer gehad. En morgen naar de Keys, veel plezier daar!!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat jullie een berichtje voor ons hebben achtergelaten.